fredag den 27. marts 2015

Black Buttom cupcakes med hindbær topping

Sean havde sidste dag i børnehaven, og som lovet, sætter jeg nu opskriften på de lækreste cupcakes.

Det er nogle savle lækre cupkages med brownie bund, cheesecake midte og hindbær cream cheese frosting på toppen.

Indgredienser: (til 12 cupcakes)

Cream cheese fyldet:

227 gr flødeost
65 gram sukker
1 æg
1/2 tsk ren vanille (ikke vanille sukker)

Chokolade fyldet:

195 gr mel
200 gr sukker
30 gr usødet kakao pulvet
1 tsk natron
1/4 tsk salt
240 ml vand
80 ml smagsløs olie
1 spsk hvid eddike
1 tsk ren vanille (ikke vanille sukker)


How To:

Først forvarmer du ovnen til 120 grader alm. varme.

Cream cheese fyldet:
Pisk ingredienserne til cream cheese fyldet. Gerne med piskeris, men kan også piskes med el-pisker. pas dog på ikke at piske for meget. Stil fyldet til side.

Chokolade fyldet:
I en stor skål sier du alle de tørre ingredienser, og bland de våde ingredienser i en anden skål.
Lav en fordybning i de tørre ingredienser og kom de våde i, og pisk det hele sammen, til det bliver en lind masse.

Fordel chokolade fyldet i de 12 forme. Kom evt. cream cheese fyldet i poser, klip et hul, og sprøjt en smule i midten af hver form, oven på chokoladen.

Bag nu i ca. 25 min, midt i ovnen.
Lad dem køle af.


Hindbær Topping (cream cheese frosting)

Ingredienser:

1/2 pose hindbær (optøede fra frost)
1 tsk ren vanille (ikke vanille sukker)
50 gr sukker

1 pakke flødeost
25 ml fløde
100 flormelis
1 tsk ren vanille (ikke vanille sukker)

How to:

Kog al vandet ud af hindbærene, med vanille og sukker.
lad det køle i køleskabet. Det bliver nu en tyk marmelade.

Pisk flødeosten med sukker, vanille og fløde, til det bliver tykt og lækkert. Kom hindbær marmeladen i cremen ved let piskning. smag evt. til med mere melis.


Når kagerne er afkølede, sprøjter du et lag topping på hver cupcake, og pynt evt. med friske bær.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar